Αεροπορικά Εισιτήρια Bhutan

You are here

Διεθνή αεροπορικά εισιτήρια

Α) Το διεθνές εισιτήριο από Αθήνα προς Δελχί (τιμές από 600 €), Καλκούτα (τιμές από 640 €) ή Κατμαντού (τιμές από 500 €) μπορείτε να το προμηθευθείτε είτε μόνοι σας σε κάποιο Ελληνικό γραφείο ή site πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, ή να μας ζητήσετε να το εντάξουμε στο συνολικό σας πακέτο με ανάλογη αύξηση της βασικής τιμής.

Β) Η είσοδος στο Bhutan μπορεί να γίνει μόνο με την εεθνική αεροπορική εταιρία της χώρας, την Druk Air. Οι πύλες εισόδου που εξυπηρετούν ταξίδια από Ελλάδα είναι Δελχί, Καλκούτα και Κατμαντού.

Το εισιτήριο αυτό το εκδίδει ο τοπικό μας συνεργάτης στο Bhutan και θα πρέπει πρώτα να έχει βγει η βίζα για το Μπουτάν ώστε να είναι δυνατή η αγορά του.

Μπορείτε έτσι να συνδυάσετε το ταξίδι σας στο Bhutan με μια επέκταση σε κάποια από αυτές τις χώρες. Για λόγους προγραμματισμού των υπόλοιπων διεθνών πτήσεων σάς ενημερώνουμε ότι οι πτήσεις από αυτούς τους προορισμούς προς το Bhutan γίνονται όλες πρωινές ώρες 06:00 έως 09:00.

Οι τιμές (ενδεικτικές) αυτών των εισιτηρίων είναι: 

  • Delhi – Paro – Delhi: 660,00 €
  • Kathmandu – Paro – Kathmandu: 430,00 €
  • Calcutta – Paro – Calcutta: 420,00 €

Σε περίπτωση που κάνετε μόνοι σας τις κρατήσεις των υπολοίπων διεθνών πτήσεων, σας συνιστούμε να προβλέψετε το ενδεχόμενο καθυστέρησης μιας πτήσης που μπορεί να σας κάνει να χάσετε την ανταπόκριση με την Druk Air για την είσοδό σας στην χώρα, και το αντίστροφο.

 

Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές υπολογίστηκαν με ισοτιμία 1 € = 1,25 USD. Οποιαδήποτε αλλαγή της ισοτιμίας επηρεάζει και τις τιμές.