Εταιρικό προφίλ

Είστε εδώ

Η Trekking Hellas είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη επιχείρηση τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Η Trekking Hellas παρέχει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του τουρισμού και των υπαίθριων  δραστηριοτήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών πελατών της (Ελληνικές επιχειρήσεις, Tour Operators Εξωτερικού, Μεμονωμένοι Έλληνες & Αλλοδαποί ταξιδιώτες, Παιδιά & οικογένειες).

Από την ίδρυσή του το 1986, ο Όμιλος Trekking Hellas έχει αναγνωριστεί ως η επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων και διοργάνωσης εκδηλώσεων που προσφέρει πρωτοποριακές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθιστώντας τον στην κορυφή του χώρου αυτού.

Το 1997, ιδρύεται η Trekking Hellas, εταιρεία που παρέχει με σύστημα δικαιόχρησης (franchising) το καταχωρημένο εμπορικό σήμα Trekking Hellas σε υποψήφιους δικαιοδόχους σε όλη την Ελλάδα.  O Όμιλος Trekking Hellas αποτελείται σήμερα από 13 αυτόνομες επιχειρήσεις και απασχολεί πάνω από 80 άτομα σε όλη την Ελλάδα: Ευρυτανία, Δυτική Θεσσαλία, Ανατολική Θεσσαλία, Ορεινή Αρκαδία, Ιωάννινα, Τζουμέρκα, Πάρνηθα, Σαντορίνη, Ρόδος, Λευκάδα, Εύβοια, Χαλκιδική και Παρνασσό.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος Trekking Hellas  διακινεί περίπου 20.000 πελάτες ετησίως και διαθέτει μια βάση δεδομένων με πάνω από 25.000 ενεργούς πελάτες. Παράλληλα εισάγει περίπου 2.000 άτομα από το εξωτερικό για την πραγματοποίηση πολυήμερων διακοπών.

Η τεράστια συσσωρευμένη εμπειρία τόσων χρόνων εργασίας, πάντα στην πρωτοπορία, έχει καταστήσει την Trekking Hellas προνομιακό συνομιλητή και σύμβουλο πολλών αναπτυξιακών εταιριών, σχεδίων και επιχειρήσεων.

Συνεχώς ανταποκρινόμενη στις τάσεις και εξελίξεις του παγκοσμίου χώρου, η Trekking Hellas έχει υιοθετήσει μια σειρά ενεργειών για την προστασία της φύσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των κοινού στο οποίο απευθύνεται. Στα πλαίσια της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης της στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας δυνατότητες για εργασία στους  ντόπιους κατοίκους και υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες.