Θέσεις εργασίας

Είστε εδώ

H Trekking Hellas δραστηριοποιείται στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Ταξίδια, εκδρομές, δραστηριότητες και αθλήματα στην φύση βρίσκονται καθημερινά στο πρόγραμμα των εργαζομένων στην Trekking Hellas.  Αν αναζητάτε μια ποιοτική εργασία στον τομέα των υπηρεσιών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών και την καθημερινή επαφή με τη φύση τότε η Trekking Hellas μπορεί να σας προσφέρει πληθώρα ευκαιριών σε όλη την Ελλάδα για πολύτιμες επαγγελματικές εμπειρίες. 

H Trekking Hellas αναζητά συνεργάτες και συνοδούς που μετά από εκπαίδευση θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ομίλου. Εαν αγαπάτε τη φύση και τις δραστηριότητες, έχετε καλή φυσική κατάσταση,  και παράλληλα είστε ευγενικοί, συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και υπεύθυνοι επικοινωνήστε μαζί μας. 
Κάθε χρόνο, σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται, η Trekking Hellas  διοργανώνει σχολές για  την εκπαίδευση των νέων συνοδών της.  Η σχολή είναι υποχρεωτική για όλους όσους συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που διοργανώνει η Trekking Hellas.

Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις ιδέες προτάσεις σας και να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας με δραστήρια άτομα σε όλους τους τομείς εργασίας (γραφείο και πεδίο). Εφόσον επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο info@trekking.gr και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις ανάρτησης θέσεων εργασίας μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα.

Θέσεις εργασίας

Junior Client Service Associate

Υπεύθυνος Webmarketing & Office Administration

Στέλεχος τμήματος υλοποίησης