Ποιοί είμαστε - εντός γραφείου

Είστε εδώ

Μιχάλης Τσουκιάς

Διευθύνων Σύμβουλος

Όταν επισκέφθηκα το Νεπάλ τη δεκαετία του 80 σαν αρχηγός της πρώτης ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια, διαπίστωσα ότι η χώρα μας έχει πολλές τοποθεσίες τόσο απομακρυσμένες και αυθεντικές όσο στο Νεπάλ. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της Trekking Hellas με στόχο να διοργανώσουμε ταξίδια ανακάλυψης για ξένους στην Ελλάδα. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και χιλιάδες χαρούμενοι επισκέπτες από όλο τον κόσμο περπάτησαν και επισκέφθηκαν μοναδικά μέρη της πατρίδας μας. Σχεδόν από όλους ακόμα και σήμερα ακούω το ίδιο σχόλιο; ότι ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι η Ελλάδα έχει τέτοιο ορεινό όγκο και τόσα άγρια και ανεξερεύνητα τοπία. Ακόμα και σήμερα εντυπωσιάζομαι με τα μέρη που ανακαλύπτω είτε με τα πόδια, με kayak, rappel κ.α. τα οποία σε συνδυασμό με την ιστορία μας, με χαμογελαστούς και φιλόξενους ανθρώπους  φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό για μοναδικά ταξίδια ζωής. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτό το ταξίδι της ζωής σας και σας διαβεβαιώ ότι θα το διασκεδάσετε - σας το υπόσχομαι!

 

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Η ενασχόλησή μου με τα σπορ στη φύση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ξεκίνησε από μια πηγαία ανάγκη να ζω και να δραστηριοποιούμαι στο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο χρειάστηκε για την επίτευξη του στόχου αυτού, ένα οργανωμένο σχέδιο και ένα στοιχείο απαραίτητο σε συνθήκες μακροχρόνιου προγραμματισμού, η υπομονή. Λίγοι είναι οι τυχεροί που μπορέσαν να κάνουν το «χόμπι» τους επάγγελμα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ένας εξ’ αυτών. Τώρα ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με το ισχυρότερο δίκτυο και τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων θέτω ένα νέο στόχο. Να αναδείξω την Ελλάδα μέσα από μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Μοναδικά γιατί είναι περιπέτειες που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Στόχος μου είναι να αναδειχθεί η στενή σχέση του τουρισμού με τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον και την τοπική παραγωγικότητα μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, σεβόμενοι τις αρχές της αειφορίας. Παρακολουθώντας, πάντα, τις εξελίξεις στον χώρο των ταξιδιών περιπέτειας, φροντίζω ώστε τα προγράμματα μας να προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής. Για το λόγο αυτό στοχεύω στον σχεδιασμό άνετων ταξιδιών για ενεργούς ανθρώπους προσφέροντας μεγάλες περιπέτειες σε μικρές ομάδες!

 

Λουκία Λεωνίδου

Διευθύντρια εισερχόμενου τουρισμού & Marketing

Η Trekking Hellas είναι μια επιχείρηση όπου το αντικείμενο είναι συναρπαστικό και ποτέ βαρετό. Είναι μια εταιρεία που ακούει και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της να τολμήσουν και να δοκιμάσουν τα όνειρα και τις ιδέες τους.  Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι πραγματικά αυθεντικοί και ο καθένας της μοναδικός. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και  International Marketing, είμαι μαμά δύο κοριτσιών και ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος. Από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, τις εκδρομές και τα σπορ και εδώ βρήκα τo δεύτερο σπίτι μου. Με σιγουριά μπορώ να σας πω ότι μαζί μας θα περάσετε φανταστικά!

Γιώργος Μπεναρδής

Προϊστάμενος τμήματος υλοποίησης

Μεγάλωσα σε επαφή με τη φύση. Η φυσική μου τάση για εξερεύνηση και περιπέτεια μαζί με τη συγκίνηση και την έκπληξη για κάθε νέο ανεξερεύνητο προορισμό που ανακάλυπτα,  έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο  στόχο μου. Μια ρήση του τόπου μας λέει πως ‘’όταν η χαρά μοιράζεται πολλαπλασιάζεται’’. ‘Έτσι    έγινα επαγγελματίας οδηγός rafting, περπατήματος και κυβερνήτης ιστιοπλοΐας στην Trekking Hellas. Μαζί με τις σπουδές μου σα Μηχανικός, η εξεύρεση του τέλειου συνδυασμού ποιοτικών δραστηριοτήτων και μοναδικών προορισμών καθώς και η οργάνωση και εκτέλεση αξέχαστων ταξιδιών ζωής για τους πελάτες μας,  έγινε η δουλειά  που αγαπώ. Στην Ελλάδα της ιστορίας, της κουλτούρας, των επιβλητικών βουνών, των  απαράμιλλων θαλασσών και των φιλόξενων ανθρώπων οι ανακαλύψεις δεν τελειώνουν ποτέ…

Σταυρούλα Τριανταφυλλίδου

Τμήμα Υλοποίησης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να βοηθάς ανθρώπους να οργανώσουν το δικό τους ταξίδι περιπέτειας!
Φέρνουμε καθημερινά ανθρώπους πιο κοντά στη φύση με δραστηριότητες που τους ωθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ανακαλύψουν τα όρια τους.
Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μικρό βήμα, ένα βήμα προς την Trekking Hellas!

Δήμητρα Κουρή

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Γνώρισα την Trekking Hellas ως πελάτης και είχα τη ευκαιρία να απολαύσω τις υπηρεσίες που προσφέρει και να ζήσω μοναδικές εμπειρίες. Πλέον ανήκω στην οικογένεια της Trekking Hellas και είμαι χαρούμενη για αυτό. Η απαιτητική  δουλειά του λογιστή γίνεται πιο ευχάριστη όταν μπλέκει με την περιπέτεια στη φύση.