Δράσεις για το Νεπάλ

Είστε εδώ

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΠΑΛ

Η Trekking Hellas, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε ταξίδια προς το Νεπάλ, ήδη από το 1987.

Έχοντας μια σχέση βαθιάς φιλίας και ευγνωμοσύνης προς τον Νεπαλέζικο  λαό, θέλουμε κι εμείς στο μέτρο του δυνατού να συμβάλουμε στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της χώρας.

Έτσι σχεδιάσαμε δύο δράσεις προκειμένου να συγκεντρώσουμε βοήθεια.

  1. Ημέρα Δράσης για το Νεπάλ στις 06/06/2015 στις βάσεις της Trekking Hellas στις περιοχές Γρεβενά, Ζαγοροχώρια, Καρπενήσι, Κίσσαβο, Μετέωρα, Ορ. Αρκαδία, Παρνασσό, Πάρνηθα, Σαντορίνη και Τζουμέρκα. Στη διάρκεια της ημέρας αυτής θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες δραστηριότητες ενεργούς αναψυχής σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Το 50% των εσόδων από τις δραστηριότητες θα διατεθούν στο Νεπάλ.

Στις δραστηριότητες με προνομιακή τιμή υπάγονται οι παρακάτω:

  1. Φιλανθρωπικό ταξίδι στο Νεπάλ τον Σεπτέμβριο, τα κέρδη από το οποίο επίσης θα προσφερθούν για την ανοικοδόμηση της χώρας. Στη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε προγράμματα εξερεύνησης της χώρας (trekking, σαφάρι και τουριστικές περιηγήσεις) ενώ θα επισκεφθούμε και κάποια από τα κατεστραμμένα μνημεία στην Κατμαντού, την Ποκάρα, και αλλού. Συνοδός στο ταξίδι θα είναι ο Χρήστος Λάμπρης συνιδρυτής της Trekking Hellas και μέλος της πρώτης ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια το 1985

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις παραπάνω δράσεις θα παραδοθούν σε δύο τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις τον Ερυθρό Σταυρό του Νεπάλ και την οργάνωση Abari σε ειδική τελετή που θα διοργανωθεί στην Κατμαντού για τον σκοπό αυτό κατά την διάρκεια του Φθινοπωρινού ταξιδιού παρουσία όλων των συμμετεχόντων .