Αγώνες Rafting 2018

Είστε εδώ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του 1ου Νεανικού Διαγωνισμού Rafting για παιδιά Γυμνασίου στις 11-13 Μαΐου 2018 στον Ποταμό Βοϊδομάτη, στα Ζαγοροχώρια.

 Παιδιά 11-15 ετών συνεργάστηκαν και αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν τον τίτλο για την ομάδα τους, απολαμβάνοντας την εμπειρία του Rafting. Επαγγελματίες οδηγοί ποταμού ανέλαβαν να εκπαιδεύσουν και να οδηγήσουν τα παιδιά στα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού, με την υποστήριξη επιπλέον οδηγών διάσωσης  κατά μήκος του Boϊδομάτη για την διεξαγωγή με απόλυτη ασφάλεια.

Από τις ομάδες που συμμετείχαν, την πρώτη θέση κατέκτησε η βάρκα με το νούμερο 1 του St.Lawrence College με χρόνο 37 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα στον τελικό των 6 χιλιομέτρων.

Νικητές ήταν χαρούμενα πρόσωπα όλων των παιδιών που ήρθαν σε επαφή με το ποτάμι σε μία ξεχωριστή εμπειρία.Ιδιαίτερη και η δική μας χαρά για την επιτυχία στο ξεκίνημα της πρωτοβουλίας μας να καλλιεργηθεί στη χώρα μας η υπαίθρια εκπαίδευση και να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με τη φύση.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς-υποστηρικτές μας Skroutz.gr, ΤSOKAS τουριστικά λεωφορεία και Μακεδονικός Χαλβάς καθώς και τους συμμετέχοντες, τους γονείς και καθηγητές που μας εμπιστεύτηκαν και όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία μας.

Ραντεβού στους Αγώνες Rafting του 2019!