default-header-image.jpg

Greek VersionEnglish VersionFrench Version

/ Αρχική / 3ήμερο με rafting και αναρρίχηση Ασπροπόταμος-Μετέωρα

3ήμερο με rafting και αναρρίχηση Ασπροπόταμος-Μετέωρα


2 διανυκτερεύσεις rafting και αναρρίχηση από 140€


Ακολουθήστε τα βήματα των στελεχών της trekking hellas Δυτικής Θεσσαλίας στον περιπετειώδη Ασπροπόταμο και στα επιβλητικά Μετέωρα και ζήστε μέσα από δραστηριότητες στο φυσικό περιβάλλον, όμορφες στιγμές και εικόνες αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα.


Πρόγραμμα

Παρασκευή:  Άφιξη και τακτοποίηση στους ξενώνες που έχουμε κρατήσει για εσάς

Σάββατο: Rafting στον Ασπροπόταμο
Θα σας περιμένουμε στη βάση των δραστηριοτήτων στη θέση Τρία ποτάμια.
Φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κι αφού ενημερωθούμε για τις τεχνικές της κατάβασης του rafting  θα μπούμε στα πεντακάθαρα νερά του Ασπροποτάμου. Το τμήμα αυτό του ποταμού χαρακτηρίζεται 2ου – 3ου βαθμού δυσκολίας. Οι συνεχείς αλλαγές της πορείας του ποταμού μας κρατάνε σε εγρήγορση. Εκπληκτικές εικόνες φυσικού  κάλλους μας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή.
Διάρκεια δραστηριότητας : 2 ώρες περίπου

Κυριακή: Αναρρίχηση στα Μετέωρα
Ατομική δραστηριότητα με αίσθηση ελευθερίας και αυτοπεποίθησης.Ζήστε την  αδρεναλίνη στον παράδεισο των αναρριχητών, στα Μετέωρα. Στο αναρριχητικό πεδίο της Ντούπιανης υπάρχουν 5 ασφαλισμένες διαδρομές αρχαρίων, 5ου και 6ου βαθμού δυσκολίας. Οι επαγγελματίες αναρριχητές της Trekking Hellas θα σας παραδώσουν ένα σύντομο μάθημα σχετικά με την τεχνική της αναρρίχησης και έπειτα η δράση ξεκινά.Η θέα που θα απολαύουμε  από την κορυφή του βράχου είναι μοναδική. Τον κάθε αναρριχητή εκπαιδεύει-ασφαλίζει πιστοποιημένος αναρριχητής κάνοντας τη διαδρομή σας απόλυτα ακίνδυνη.

Προτάσεις της trekking Hellas:
Εδώ πηγάζει ο Αχελώος που ονομάζεται Ασπροπόταμος και λέγεται ότι πήρε το όνομα του από τα καθαρά νερά του ή σύμφωνα με άλλους από τα λευκά χαλίκια του. Ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια παρθένα περιοχή, με αυθεντικό χαρακτήρα. Επισκεφτείτε τα γραφικά χωριά της περιοχής όπως το Χαλίκι ή η Πολυθέα και μην ξεχάσετε να αγοράσετε μέλι, βότανα και αγριολούλουδα του βουνού.
Στα Μετέωρα η μικρή αλλά πολύ όμορφη γυναικεία μονή  Ρουσσάνου και το Μεγάλο Μετέωρο με την πλούσια μοναστική μουσειακή συλλογή αξίζουν την επίσκεψή σας. Μην ξεχάσετε να δείτε το σπήλαιο της Θεόπετρας με ευρήματα κατοίκησης από την Μέση Παλαιολιθική εποχή στο ομώνυμο χωριό πολύ κοντά στην περιοχή των Μετεώρων. Tο χωριό Καστράκι, χτισμένο στις ρίζες των μετεώρων αξίζει την επίσκεψή σας.

Τιμή/άτομο:
140 € - Διαμονή Hotel Rex καλαμπάκα
150 € - Διαμονή Ξενώνας Πανόραμα-Νεραϊδοχώρι
170 € - Διαμονή Hotel Μαντάνια –Καλλιρόη Ασπροποτάμου


Περιλαμβάνει:
  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια
  • Αναρρίχηση στα Μετέωρα
  • Rafting Ασπροπόταμος
  • Έμπειροι  οδηγοί -συνοδοί 
  • Απαραίτητος εξοπλισμός
  • Τοπικές μεταφορές


Δεν περιλαμβάνει: Ότι ρητά δεν αναφέρεται πιο πάνω



Kάντε Κράτηση !
© 2008-2012, Trekking Hellas Group of Companies, all rights reserved
Φόρμα κράτησης για 3ήμερο με rafting και αναρρίχηση Ασπροπόταμος-Μετέωρα

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε λεπτομέρειες για την κράτησή σας:

Στοιχεία εκδρομής




Προσωπικά στοιχεία






Από πού μάθατε για την Trekking Hellas;

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις προωθούνται στους αρμόδιους κρατήσεων από Δευτέρα 09.00πμ μέχρι Παρασκευή στις 5.00μμ. Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση εντός του Σαββατοκύριακου ή εορταστικής αργίας παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε απ ευθείας με την τοπική Trekking Hellas της περιοχής που σας ενδιαφέρει στα παρακάτω τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Σχετικά video
Created & hosted by FNGNET